Songfestival 2019

Knotsenburg - zondag 03 november 2019

Kiek ze Kieke opende het bal gisteravond  met het songfestival dat wij als c.v. Kiek Ze Kieke al voor de 55e keer hebben georganiseerd. En we hebben als vereniging met 11 deelnemers  een mooie aftrap kunnen maken van het nieuwe Carnavalsseizoen 2019-2020. Met een volle zaal in de Lindenberg was het een groot feest. Prachtig en we willen dan ook iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze geslaagde avond.

Het Knotsenburgse lied leeft als nooit te voren en we hebben kunnen genieten van nieuwe liedjes en liedjes op een bekende melodie.

Winnaar werden De Schuumkoppe met het lied, Zo piese de geutjes as het regent.

In de categorie werd de winnaar de Gurdelfamilie met het lied, Knotsenburg wat een feest!

Het Feestcafé werd de winnaar van de Knotsenburge prijs. Een prijs die door de aanwezige carnavalsvereniging uitgereikt werd.

 

UitslagSF2019

Lees meer...

Agenda

Geen weer te geven evenementen

Fotoalbum

Schlagerfestival

Kiek es op Facebook

 

lier wimvanOp donderdag 4 juli is tot ons verdriet onze oprichter en ere-lid Jan van Lier op 91-jarige leeftijd is overleden.

Jan heeft zich sinds het begin zeer actief ingezet voor onze carnavalsvereniging en was tot aan het eind van zijn leven betrokken bij Kiek ze Kieke.

Er zijn veel verhalen, herinneringen en gebeurtenissen te noemen waar hij bij betrokken was, te veel om hier op te noemen.  Een paar zaken springen er echter uit. Als President, voorzitter, en senaatslid zette hij zich in om van Kiek ze Kieke een succes te maken. Diverse malen dreigde onze vereniging opgeheven te worden maar Jan hield, samen met een aantal andere leden, de boel bij elkaar. Jan stond tevens aan de wieg van de hostent waar onze vereniging fantastische tijden heeft mogen beleven. In 1985 werd hij geëerd met de titel Heer van Knotsenburg waar hij terecht trots op was. Velen herinneren zich hem echter ook als de goedheiligman die jarenlang de jeugd en ouders vermaakte met zijn onvergetelijke optredens. 

Tijdens onze algemene ledenvergadering van 27 mei was Jan ook aanwezig. Vol met plannen, ideeën voor de toekomst en verhalen over vroeger. Soms met een kritische noot maar altijd met hart voor de zaak. Dat is hoe wij hem dan ook het liefst herinneren.

 

Jan, we zullen je missen!