Henk Rust zacht

Knotsenburg - maandag 28 december 2020

Helaas hebben wij bericht ontvangen dat op 26 december ons lid, senator en actief medewerker, Henk van der Wielen is overleden. Henk heeft zijn strijd tegen Corona niet kunnen winnen en we moeten veel te vroeg afscheid van hem nemen.

Henk is altijd actief geweest bij C.V. Kiek Ze Kieke. Hij heeft verschillende functies bekleed en was van 1986 tot 2002 en van 2011 tot op heden Senator bij onze vereniging. 

Henk was jarenlang een van de initiatiefnemers voor onze deelnames aan de carnavalsoptocht in Knotsenburg. Henk regelde de ruimte om te bouwen en indien nodig een trekker om de wagen mee te laten doen aan de optocht.   Ook konden wij altijd een beroep doen bij verschillende (heren) acts van c.v. Kiek Ze Kieke. Henk deed dit met grote inzet en gaf er vaak zijn eigen interpretatie aan. Ook was Henk vaak bij onze senaats- en medewerkersvergaderingen aanwezig waar hij vaak het laatste woord had met een traditionele vraag tijdens de rondvraag. We zullen Henk gaan missen bij c.v. Kiek Ze Kieke.

 Wij willen de familie veel sterkte toewensen met dit grote verlies.

Namens Senaat en Bestuur c.v. Kiek ze Kieke

 HenkvdW1

Lees meer...

Agenda

Geen weer te geven evenementen

Fotoalbum

Schlagerfestival

Kiek es op Facebook

 

lier wimvanOp donderdag 4 juli is tot ons verdriet onze oprichter en ere-lid Jan van Lier op 91-jarige leeftijd is overleden.

Jan heeft zich sinds het begin zeer actief ingezet voor onze carnavalsvereniging en was tot aan het eind van zijn leven betrokken bij Kiek ze Kieke.

Er zijn veel verhalen, herinneringen en gebeurtenissen te noemen waar hij bij betrokken was, te veel om hier op te noemen.  Een paar zaken springen er echter uit. Als President, voorzitter, en senaatslid zette hij zich in om van Kiek ze Kieke een succes te maken. Diverse malen dreigde onze vereniging opgeheven te worden maar Jan hield, samen met een aantal andere leden, de boel bij elkaar. Jan stond tevens aan de wieg van de hostent waar onze vereniging fantastische tijden heeft mogen beleven. In 1985 werd hij geëerd met de titel Heer van Knotsenburg waar hij terecht trots op was. Velen herinneren zich hem echter ook als de goedheiligman die jarenlang de jeugd en ouders vermaakte met zijn onvergetelijke optredens. 

Tijdens onze algemene ledenvergadering van 27 mei was Jan ook aanwezig. Vol met plannen, ideeën voor de toekomst en verhalen over vroeger. Soms met een kritische noot maar altijd met hart voor de zaak. Dat is hoe wij hem dan ook het liefst herinneren.

 

Jan, we zullen je missen!