Henk Rust zacht

Knotsenburg - maandag 28 december 2020

Helaas hebben wij bericht ontvangen dat op 26 december ons lid, senator en actief medewerker, Henk van der Wielen is overleden. Henk heeft zijn strijd tegen Corona niet kunnen winnen en we moeten veel te vroeg afscheid van hem nemen.

Henk is altijd actief geweest bij C.V. Kiek Ze Kieke. Hij heeft verschillende functies bekleed en was van 1986 tot 2002 en van 2011 tot op heden Senator bij onze vereniging. 

Henk was jarenlang een van de initiatiefnemers voor onze deelnames aan de carnavalsoptocht in Knotsenburg. Henk regelde de ruimte om te bouwen en indien nodig een trekker om de wagen mee te laten doen aan de optocht.   Ook konden wij altijd een beroep doen bij verschillende (heren) acts van c.v. Kiek Ze Kieke. Henk deed dit met grote inzet en gaf er vaak zijn eigen interpretatie aan. Ook was Henk vaak bij onze senaats- en medewerkersvergaderingen aanwezig waar hij vaak het laatste woord had met een traditionele vraag tijdens de rondvraag. We zullen Henk gaan missen bij c.v. Kiek Ze Kieke.

 Wij willen de familie veel sterkte toewensen met dit grote verlies.

Namens Senaat en Bestuur c.v. Kiek ze Kieke

 HenkvdW1

Lees meer...

Agenda

Geen weer te geven evenementen

Fotoalbum

Schlagerfestival

Kiek es op Facebook

 

kiekzekieke

Door het seizoen heen organiseert Kiek ze Kieke diverse activiteiten voor haar leden. Mocht u interesse hebben om een van onze activiteiten te bezoeken of zich misschien wel als actieve medewerker te willen inzetten dan bent u van harte welkom.

Hieronder vindt u meer informatie over onze activiteiten. In het geval u meer vragen heeft of zich wilt aanmelden als medewerker dan verzoeken wij u contact op te nemen met het secretariaat via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..