Songfestival 2019

Knotsenburg - zondag 03 november 2019

Kiek ze Kieke opende het bal gisteravond  met het songfestival dat wij als c.v. Kiek Ze Kieke al voor de 55e keer hebben georganiseerd. En we hebben als vereniging met 11 deelnemers  een mooie aftrap kunnen maken van het nieuwe Carnavalsseizoen 2019-2020. Met een volle zaal in de Lindenberg was het een groot feest. Prachtig en we willen dan ook iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze geslaagde avond.

Het Knotsenburgse lied leeft als nooit te voren en we hebben kunnen genieten van nieuwe liedjes en liedjes op een bekende melodie.

Winnaar werden De Schuumkoppe met het lied, Zo piese de geutjes as het regent.

In de categorie werd de winnaar de Gurdelfamilie met het lied, Knotsenburg wat een feest!

Het Feestcafé werd de winnaar van de Knotsenburge prijs. Een prijs die door de aanwezige carnavalsvereniging uitgereikt werd.

 

UitslagSF2019

Lees meer...

Agenda

Geen weer te geven evenementen

Fotoalbum

Schlagerfestival

Kiek es op Facebook

 

kiekzekieke

Door het seizoen heen organiseert Kiek ze Kieke diverse activiteiten voor haar leden. Mocht u interesse hebben om een van onze activiteiten te bezoeken of zich misschien wel als actieve medewerker te willen inzetten dan bent u van harte welkom.

Hieronder vindt u meer informatie over onze activiteiten. In het geval u meer vragen heeft of zich wilt aanmelden als medewerker dan verzoeken wij u contact op te nemen met het secretariaat via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..