Songfestival 2019

Knotsenburg - zondag 03 november 2019

Kiek ze Kieke opende het bal gisteravond  met het songfestival dat wij als c.v. Kiek Ze Kieke al voor de 55e keer hebben georganiseerd. En we hebben als vereniging met 11 deelnemers  een mooie aftrap kunnen maken van het nieuwe Carnavalsseizoen 2019-2020. Met een volle zaal in de Lindenberg was het een groot feest. Prachtig en we willen dan ook iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze geslaagde avond.

Het Knotsenburgse lied leeft als nooit te voren en we hebben kunnen genieten van nieuwe liedjes en liedjes op een bekende melodie.

Winnaar werden De Schuumkoppe met het lied, Zo piese de geutjes as het regent.

In de categorie werd de winnaar de Gurdelfamilie met het lied, Knotsenburg wat een feest!

Het Feestcafé werd de winnaar van de Knotsenburge prijs. Een prijs die door de aanwezige carnavalsvereniging uitgereikt werd.

 

UitslagSF2019

Lees meer...

Agenda

Geen weer te geven evenementen

Fotoalbum

Schlagerfestival

Kiek es op Facebook

 

kiekzekieke

De belangrijkste activiteit van Kiek ze Kieke is natuurlijk het Songfestival. Op de eerste zaterdag in november organiseert onze vereniging haar pronkzitting in de vorm van een liedjesfestijn waar tientallen Knotsenburgse zangers en zangeressen hun zelf geschreven Schlager ten gehore brengen.

Tijdens het festival zorgen de heren, dames, jongeren en kinderen van Kiek ze Kieke voor het nodige vermaak met hun acts.

Wilt u meer informatie over het Songfestival, klik dan hier.